Op deze pagina vindt u alle voordelen voor lezers, van aantrekkelijke
kortingen tot leuke winacties.

Afbeelding is niet beschikbaar

Aanbieding familieticket WK IJSSPEEDWAY

Het WK IJsspeedway vindt in 2019 voor de derde keer plaats in IJsstadion Thialf in Heerenveen. Na het succesvolle tweede wereldkampioenschap in het voorjaar van 2018, keren de coureurs op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 met veel plezier terug in de Friese schaatstempel. Op vrijdagavond wordt opnieuw gestreden om de Roelof Thijs Bokaal, op zaterdag en zondag nemen de internationale topcoureurs bezit van het ijs om de prijzen te verdelen tijdens de WK Finale.

 

IJsspeedway is een nogal bijzondere, maar vooral een spectaculaire sport. Een sport die daarom met recht tot de extreme sporten gerekend mag worden.Het idee is heel simpel, maar spectaculair! Motorcoureurs -voornamelijk komende uit Europa en Rusland- racen keihard tegen elkaar op een 400m ijsbaan. Dit is dezelfde baan waar anders de schaatswedstrijden op verreden worden. Met alleen tijdens het kampioenschap met een hek rondom en een beschermende laag strobalen.

 

Speciale aanbieding familieticket (2 volwassenen en 2 kinderen) voor het bijwonen van de finale op zondag 31 maart 13.30 uur Races WK-finale (incl. rijderspresentatie)

 

Normaal € 64,- nu € 29,-. 

 

 

Bestel hier uw tickets voor slechts € 29,-

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen